28 september t/m 1 oktober 2019

Zondag 29 september

Aanvang: 15.00 uur

Summerland

Orkest Summerland is een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen, feesttenten en het discotheken circuit.

Summerland bestaat uit Jan van Rijswijk (drums en zang), Jody van Zoelen (toetsen en zang), Sjaak van den Heuvel (leadgitaar en zang) en Frans Hondijk (zang en doedelzak).

Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit "Aloosie "het bekendst is. Één ding is zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of dicotheek is, Summerland weet er raad mee, succes verzekerd!

Dreamcast

Dreamcast is een razend populair dynamisch/modern trio met vertrouwde gezichten die inmiddels de klappen van de zweep kennen.

Door hun ervaring in o.a. Santa Rosa, Candy Cover, King’s Quest, Koko Blue en Madhouse zal ook tijdens de Horssense Kermis het dak eraf gaan. Dit moet je gezien hebben!

DJ Mike - Horssense Kermis

DJ Mike

DJ Mike is een enthousiaste allround DJ/entertainer met een vlotte presentatie.

Minimaal 100 shows per jaar, door heel Nederland, maken Dj Mike de ervaren DJ, waar veel promotors naar op zoek zijn. Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits. Van de 80’s & 90’s, House en Top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek en R&B, ook het hardere werk zal niet ontbreken, Dj Mike draait wat de mensen willen horen!

In 2017 bracht Mike zijn eerste nummer uit met een grote hit “Je moet niet dronken dat ik denken ben” Deze plaat staat momenteel genoteerd in de meeste hitlijsten die Nederland en België rijk zijn. Voor aankomende jaren liggen er nog wat leuke ideeën op de planken!

Praktische informatie

  • Tent open: 15.00 uur
  • Entree: Gratis!
  • Deurverkoop: Gratis!
Logo_Horssens-Kermis_2018