28 september t/m 1 oktober 2019

Dinsdag 1 oktober

Aanvang: 20.30 uur

We naaien 'm d'r uit!

Op dinsdag 1 oktober sluiten we de Horssense Kermis af met 'We naaien 'm d'r uit'!
Een feestje met een knipoog naar het Horssense Oud & Nieuw feest.. een dikke line-up en daardoor grote diversiteit aan muziek sluiten we deze kermis af met een knal!

Puinhoop Kollektiv

Puinhoop Kollektiv, neemt het niet zo nauw. Met deze 3-mans formatie is het zelfs op een dinsdag #altijdweekend. Geef deze heren een podium en de feestmachine gaat op volle toeren. Bekende kroegknallers in een nieuw jasje afgewisseld met hun eigen beukers als "Partjes" en "Systeem" tel daarbij hun remix voor Kraantje Pappie "Euro's" op en elke festivalweide veranderd in het gezelligste buurtcafe.

Een show vol verrassingen voelt aan als een warme douche van confetti, een polonaise aan bangers die niets over laat van je feest ongeacht hoe groot of klein.

Puinhoop Kollektiv
De lievelings DJ's van je zusje

De lievelings DJ's van je zusje

Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij de Lievelings Dj’s van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. Wat lekker!

Houd je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker...

Matte Frazzie

Met Matte Frazzie is het altijd feest! Deze allround Party DJ is o.a. te zien bij: Splash, Cartoon Lloret (Spanje), Audioz, Lightning en defeestbus.nl

In 2015 bereikte Matte Frazzie de 6e plaats tijdens de Party Awards in de categorie 'Beste Opkomende Party DJ'!

Matte Frazzie - Horssense Kermis
DJ Sebastiaan Bronk

Sebastian Bronk

DJ Sebastian Bronk is een Culemborger met internatinaal succes!

Deze zomer vliegt Sebastian Bronk van Ibiza naar Griekenland om in de meest geweldige clubs op te treden.

Ook in Nederland stond hij de afgelopen tijd op diverse festivals wat dacht je bijvoorbeeld van; Wish outdoor, Kingdance Zwolle, 7th-Sunday, Weekend Magnifiek & LatinVillage.

Voor deze man is geen podium te groot en iedere tent te klein!

Zanger Marinus

Van jongs af aan staat het leven van de in Maas en Waal geboren Marinus in het teken van muziek. Met zijn moeder als voorbeeld heeft hij lang gedroomd over een carrière in de muziekwereld. Al vanaf zijn achtste levensjaar heeft hij aan verschillende plaatselijke talentenjachten meegedaan.

Sinds 2016 heeft Zanger Marinus zijn zangcarrière nieuw leven ingeblazen. Met optredens in het verleden en singles voor de boeg heeft hij in Maas en Waal zijn naam al kunnen maken. Hij hoopt binnen een aantal jaar de harten van heel Nederland te veroveren.

Zanger Marinus

Praktische informatie

  • Tent open: 20.30 uur
  • Entree: € 7,50 V.V.
  • Deurverkoop: € 10,00

>> Tickets bestellen

Logo_Horssens-Kermis_2019