28 september t/m 1 oktober 2019

Informatie

Meer dan veertig jaar waren Hans en Marietje Coppes, samen met hun kinderen, de drijvende krachten achter de Horssense kermis.

2018 | De Horssense Kermis komt er weer aan! Eén van de weinige overgebleven traditionele kermissen in de streek, waar jaarlijks duizenden (oud-)Maas en Walers elkaar ontmoeten en komen feesten.

Op zaterdagavond 29 september worden de feesten afgetrapt met We Want More, DJ's Bart & Daan en Die Verrückte Stunde LIVE. Zondagmiddag 30 september staan van 's-middags tot 's-avonds laat Dreamcast, Summerland en DJ Mike op het programma. Maandag 1 oktober zullen Millstreet en DJ's Bart & Daan zorgen voor een onvergetelijke Horssense maandag. Dinsdagavond 2 oktober staat in het teken van het Rad van Maas en Waal! Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres, drankjes en andere gekkigheid op een rad en draaien maar! Daarnaast komt de absolute feestsensatie van dit moment naar Horssen, namelijk: Zanger Kafke! Hij zal muzikaal worden ondersteund door DJ Matte Frazzie en Sebastiaan Bronk.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.horssensekermis.nl.

IN DE MEDIA