29 september t/m 2 oktober 2018

Dinsdag 2 oktober

Aanvang: 20.30 uur

Het Rad van Maas & Waal!

Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres, drankjes en andere gekkigheid op een rad en draaien maar! Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team.

Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met ‘back to the 70’s & 80’s, vette hardstyle, huidige top 40 en foute muziekstijlen. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party-playlist. Iedere 15 minuten een andere stijl!

Rad van Maas en Waal DJ-Team

Matte Frazzie - Horssense Kermis

Matte Frazzie

Met Matte Frazzie is het altijd feest! Deze allround Party DJ is o.a. te zien bij: Splash, Cartoon Lloret (Spanje), Audioz, Lightning en defeestbus.nl

In 2015 bereikte Matte Frazzie de 6e plaats tijdens de Party Awards in de categorie 'Beste Opkomende Party DJ'!

Sebastian Bronk

DJ Sebastian Bronk is een Culemborger met internatinaal succes!

Deze zomer vliegt hij van Ibiza naar Griekenland om in de meest geweldige clubs op te treden.

Ook in Nederland stond hij de afgelopen tijd op diverse festivals wat dacht je bijvoorbeeld van; Wish outdoor, Kingdance Zwolle, 7th-Sunday, Weekend Magnifiek & LatinVillage.

Voor deze man is geen podium te groot en iedere tent te klein!

DJ Sebastiaan Bronk
Zanger Kafke

Special guest: Zanger Kafke!

Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Tilburg, Den Bosch en alles daar om heen... Zo kan de tweede helft van 2017 worden omgeschreven voor Zanger Kafke.

De nieuwe sensatie uit Drunen laat de kantines, cafés en feestenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige nummers ontploffen.

Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single "Onze Dag" is een regelrechte hit, ondanks de niet altijd even zuivere zang blijkt ‘Kafke’ een rasechte entertainer. Binnen een half jaar is hij al meer dan 400.000 keer gestreamed (!), is een radio debuut live bij 3FM een feit en gaan elk weekend kroeg gangers los op de dansbare Nederlands talige melodieën van Zanger Kafke!

Praktische informatie

  • Tent open: 20.30 uur
  • Entree: € 5,00 V.V.
  • Deurverkoop: € 10,00

>> Tickets binnenkort verkrijgbaar

Logo_Horssens-Kermis_2018