29 september t/m 2 oktober 2018

Zaterdag 29 september

Aanvang: 20.30 uur

We Want More

We Want More, and we know you’ll want more!

Een spetterend zangduo, een superstrakke viermans ritmesectie en een professionele verzorging van licht en geluid zorgen dat We Want More elke avond weer voor een absolute muzieksensatie zorgt. We Want More heeft een jong en fris geluid en spreekt een breed publiek aan.

De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor het neerzetten van een fantastische show – en dat stralen ze dan ook allemaal uit op het podium!

Die Verrückte Stunde LIVE!

De overtreffende trap van feestvieren!

Die Verrückte Stunde is gestoord, super toll en staat voor 100% feestgarantie!

Wil jij een ‘stunde’ uit je dak gaan op platen die je niet zo vaak meer hoort, maar stiekem wel heel leuk zijn?! Het zijn net die kneiters die iedereen schaamteloos meeblèrt en waarop iedereen los gaat! Wedden dat jij hits als Wake Me Up Before You Go Go, Gangnam Style, Sex on the Beach, Mambo No. 5 of Leef kan meezingen?

DJ’s Bart & Daan

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Ze zitten inmiddels ruim 10 jaar in het vak. 10 years in town en na 10 jaar niet meer weg te denk in de plaatselijke, nationale en zelfs internationale party scene! Als Buurman & Buurman, Bassie & Adriaan, Ike & Tina Turner, Samson & Gert, Peppie & Kokkie, Dit superduo staat garant voor een grandioos spektakel!

DJ's Bart & Daan
Logo_Horssens-Kermis_2018

Praktische informatie

  • Tent open: 20.30 uur
  • Entree: € 10,00 V.V.
  • Deurverkoop: € 12,50

>> Tickets binnenkort verkrijgbaar